روانشناسی مهاجرت
زندگی بهتر
روانشناسی مهاجرت از اهمیت زیادی برخوردار است.تفکر غالب در مورد مهاجرت داشتن رفاه و زندگی شاد و پیشرفت است اما در واقعیت این طور نیست. زندگی در جامعهای متفاوت، هر چقدر هم با پیشرفت همراه باشد، میتواند چالشهایی را ایجاد کند که پیش از این با آن رو به رو نبودهایم. بسته به این که به چه دلیل و از چه طریق و به کجا مهاجرت کرده باشیم،شرایط روانی متفاوتی را تجربه خواهیم کرد.
روانشناسی مهاجرت چیست؟
یکی از زمینه هایی که میتوان به مشاوره و روانشناس مراجعه نمود دریافت مشاوره روانشناسی مهاجرت می باشد. مسأله مشاوره مهاجرت در سه بازه زمانی قبل از انجام مهاجرت، حین مهاجرت و پس از ترک محل زندگی فعلی می تواند به افرادی که قصد مهاجرت دارند کمک نماید. مشاوره مهاجرت به نوعی مکمل و همراه افراد در در طول مسیر مهاجرت می باشد.هدف روانشناسی مهاجرت کمک به فرد در خصوص مواجهه با اضطراب ناشی از جدایی، استرس های فرایند مهاجرت، ترس، غم، افسردگی،تغییرات فرهنگی، تبعیضات اجتماعی و… می باشد. شما در طول مسیر مهاجرت در تمامی این زمینه ها می توانید از خدمات یک مشاوره و یا روانشناس استفاده نمایید.
چالشهای مهاجرت
مهاجرت از کشور و زندگی رؤیایی که به آن فکر میکنید، یک طرف و چالش هایی که بعد از رفتن با آنها روبرو میشوید، طرف دیگر ماجرا قرار دارد. کسانی که تصمیم به رفتن از کشور میگیرند باید از مشکلات و چالشهای بعد از مهاجرت با خبر باشند و بدانند چگونه با آنها روبرو شوند و برای رفع شان برنامه ریزی کاملی داشته باشند.زندگی در کشور جدید، سرنوشت هر فردی را بهطور کلی تغییر میدهد و مدتها طول میکشد فرد با جامعه جدید در جهات مختلف مانند فرهنگ، اقتصاد و… آشنا شود. مخصوصاً این روزها که دولتهای خارجی قوانین سخت گیرانهای برای مهاجرین ایرانی در نظر گرفته و مسیر پیش رو را سختتر کرده است. اما اگر تمام چالشهای پیش رو بهخوبی رفع شود، بدون شک مهاجرت روی خوش خودش را نشان میدهد و از مزایا و امکانات کشور مورد نظر بهرهمند خواهید شد.عمده مشکلاتی که پس از مهاجرت رخ میدهند، عبارتند از:یادگیری زبان،پیدا کردن شغل و مسکن مناسب،تفاوت فرهنگی،احساس انزوا و دوری از وطن،دلتنگی برای خانواده و…
روانشناسی پیش از مهاجرت
بارها شنیده اید افرادی که مهاجرت کرده اند بعد از مدتی با حالت سرخوردگی و ناامیدی به کشور برمیگردند. زیرا این افراد با توهمات افکاری مهاجرت کرده اند که بعد از انجام مهاجرت تمامی این افکار رنگ باخته است. روانشناسی مهاجرت شما را با واقعیت،قبل از انجام مهاجرت آشنا خواهد کرد. شما متوجه خواهید شد که در مهاجرت هیچکس منتظر شما نیست. کشوری که قرار است به آنجا مهاجرت کنید بهشت نمی باشد.مهاجرت و اقامت دائم با مسافرت های یک هفته ای و توریستی متفاوت است. در ازای به دست آوردن امتیاز در مهاجرت، امتیازاتی را نیز از دست خواهید داد. در صورتیکه شما آگاه به این مشکلات باشید و راه حل آنها را بلد باشید کمتر دچار مشکل خواهید شد. روانشناسی مهاجرت از سرخوردگی و احساس ناامیدی جلوگیری خواهد کرد. زیرا که شما انتظار این اتفاقات را داشته اید و غافلگیر نمیشوید.
روانشناسی حین مهاجرت
روانشناسی حین مهاجرت به بررسی تغییرات روانی و احساسی افراد در زمان جابهجایی به کشور یا فرهنگ جدید میپردازد. مهاجرت، بهعنوان یکی از مهمترین تغییرات زندگی، میتواند اثرات عمیقی بر روان فرد بگذارد. افراد در هنگام مهاجرت با چالشهای فراوانی مانند تطابق با فرهنگ جدید، یادگیری زبان، دوری از خانواده و دوستان، و احساس غریبی و انزوا مواجه میشوند. این عوامل میتوانند به اضطراب، استرس و حتی افسردگی منجر شوند. بسیاری از مهاجران احساس میکنند که هویت فرهنگی و اجتماعی خود را از دست دادهاند و باید تلاش کنند تا در محیط جدید پذیرفته شوند.
روانشناسی پس از مهاجرت
مشاوره فردی مهاجرت
مهاجرت پدیده ای پر استرس و پر فشار به ویژه برای جوانان بوده و منطبق شدن با شرایط جدید نیازمند داشتن انرژی روانی لازم و آگاهی از استراتژی های مقابله ای مؤثر است. مشاوره روانشناسی مهاجرت به افراد چندفرهنگی کمک می کند تا با شرایط ویژه خود به طور مؤثر کنار آمده و در محیط جدید خود از مشکلات روانشناختی به دور باشند.تعامل با دیگران مستلزم آگاهی از تفاوت های فرهنگی، زبانی، آیین ها و آداب و رسوم است و عدم رعایت آن ها موجب اختلال در روابط بین فردی می شود. آگاهی از ویژگی های فرهنگ های فردگرا و جمع گرا و رعایت اصول ارتباطی آنها برای بنیان گذاری هر نوع ارتباطی ضروری است. روانشناسی بین فرهنگی با شناسایی و آموزش این اصول، به افراد کشورهای مختلف کمک می کند علیرغم تفاوت های آشکار فرهنگی، ارتباط مناسب و مؤثرتری با یکدیگر داشته باشند.
مشاوران روانشناسی فردی به طیف وسیعی از مشکلات و مسائل فردی مهاجران می پردازد و به آنها در حل مشکلاتشان کمک می کند.یکی از این مسائل فردی مسئله دلبستگی شدید ایرانیان به خانواده های خود در وطن است که گاهی ماندن و ادامه راه در کشور خارجی را برای افراد دشوار می کند. دلبستگی روانی به خانواده، نگرانی برای آنها و ترس از تنهایی باعث می شود که برخی از مهاجران به فکر بازگشت بیافتند.خستگی از مهاجرت و تصمیم برای بازگشت به وطن، تصمیمی آنی نیست که ناگهان به ذهن شما بیاید، بلکه روندی است که معمولا چند ماه طول می کشد تا پای هواپیما برسید و حتی تا چند ماه پس از بازگشت به وطن نیز ادامه دارد.پروسه بازگشت به وطن خود از چند پروسه مختلف تشکیل شده که تصمیم به بازگشت تنها یکی از آنهاست. قرار نیست همان روز چمدان را بردارید و در فرودگاه حاضر شوید. برای این تصمیم گیری باید مسائل زیادی را در نظر بگیرید. آرام شوید و به آن فکر کنید.مشاوره فردی کمک میکند احساسات خود را معتبر بدانید، احساس گناه نکنید، مهارتهایی را برای مقابله با استرس خود بیاموزید، مهارتهای ارتباطی را تمرین کنید و به طور کلی بتوانید در جامعه جدید احساس راحتی کنید و به اهداف خود برسید.
مشاوره ازدواج و زوج درمانی مهاجرت
ممکن است به محض ورود به کشور میزبان ازدواج کنید یا اصلا به همراه همسر آینده خود مهاجرت کنید یا حتی چند سال بعد تصمیم به ازدواج با فرد ایرانی یا غیرایرانی داشته باشید. در هر صورت ازدواج روندی است که نگرانیهایی را همراه خود دارد و زندگی در یک کشور دیگر ممکن است بر میزان این نگرانیها بیافزاید. پس مشاوره ازدواج و زوج درمانی در موارد زیر لازم است:
- یافتن یک همسر مناسب
- تفاوتهای فرهنگی و زبانی
- دوری از اعضای خانواده
- برقراری رابطه عاطفی یا بستن پیوند ازدواج
- روابط عاطفی لانگ دیستنس
- طلاق از همسر در کشور میزبان
- اختلافات زناشویی ناشی از مهاجرت
- مسائل جنسی
آشنایی و پذیرش تفاوتهای فرهنگی، بهینه سازی الگوهای رابطه بین فردی با توجه به شرایط جدید زندگی، یادگیری مهارتهایی برای گفتوگوی سالم و یادگیری راهکارهایی برای بهبود روابط زناشویی کاری است که یک زوج درمانگر مسلط به روانشناسی مهاجرت میتواند برای شما انجام دهد.
مشاور خانواده مهاجرت
مشکلات مهاجرت باعث می شود که اغلب زوجین در ماه ها و سال های اول مهاجرت تمام تلاش خود را به مدیریت این مشکلات مانند یافتن محل زندگی، یافتن کار، سر و سامان دادن به امور مالی و تحصیلی و یافتن دوست اختصاص دهند.هر چند این تلاش ها برای ادامه زندگی در غربت ضروری است، اما زوجین باید به حفظ زندگی مشترک پس از مهاجرت نیز توجه داشته باشند. پس از مهاجرت بسیاری از زوجین با مشکلات زیر رو به رو می شوند که می تواند شادابی رابطه آنها را تحت تاثیر قرار دهد:
- خشم و عصبانیت نسبت به مهاجرت
- استرس
- تنهایی در غربت
- عدم حل مشکلات زناشویی پیشین پس از مهاجرت
- نگرانی های مالی
- جدایی طولانی مدت
مشاوره روانشناسی مهاجرین این فرصت را در اختیار آنان قرار می دهد که با همراهی مشاوری آگاه به مسائل فرهنگی و خانوادگی ایرانیان در مسیر تفاهم و خوشبختی قرار گیرند.مشاور خانواده به تمام زوجین در شناخت و حل اختلافات و بهبود رابطه شان کمک می کند. از طریق زوج درمانی، می توانید تصمیمات آگاهانه ای در مورد بازسازی و بهبود رابطه با همسرتان یا جدایی از او بگیرید.مشاوره خانواده در حیطه روانشناسی مهاجرت، به شما کمک میکند تا زمان و روابط خود را مدیریت کنید، میزان درگیری و نزاع خانواده را به حداقل برسانید و روابط خود را در مسیر پیشرفت قرار دهید.
مشاوره کودک و نوجوان مهاجرت
یکی از گروههای آسیبپذیر در جریان مهاجرت کودکان هستند. درست است که کودکان در جریان یادگیری زبان و سازگاری با محیط، منعطفتر از بزرگسالان هستند؛ اما مهاجرت میتواند برای کودکان نیز شوک فرهنگی و مشکلاتی را ایجاد کند و یا از لحاظ روحی به آنان آسیب بزند. زیرا آنها در شرایط فرهنگی و تربیتی متفاوتی نسبت به همکلاسی و دوستان خود بزرگ شدهاند و شاید نتوانند به راحتی با آنان ارتباط برقرار کنند. مثلا یک کودک ممکن است با باورهای مذهبی یا فرهنگی خاصی بزرگ شده باشد و آنها را ارزش بداند. اما در محیط جدید، فرهنگ متفاوتی وجود داشته باشد و این تعارض فرهنگی کودک را دچار آسیب کند و یا خود را از دیگران جدا ببیند و با شرایط تبعیضآمیز در مدرسه مواجه شود. گاهی بسیاری از کودکان در جریان مهاجرت وقتی در سیستم آموزشی جدیدی قرار میگیرند دچار افت تحصیلی نیز میشوند و نیاز دارند از روانشناسی مهاجرت آنلاین کمک بگیرند.
در جریان مهاجرت اغلب والدین به دلیل درگیریهای مختلف نمیتوانند به درستی مشکلات کودک را شناسایی و حل کنند در چنین مواقعی کمک گرفتن از روانشناسی مهاجرت میتواند به کودکان کمک کند راحتتر با شرایط مهاجرت کنار بیایند و شیوه تعامل با محیط جدید را یاد بگیرند.
مشاوره آنلاین کودک و نوجوان به شما کمک میکند:
- تفاوت سازگاری خود با محیط جدید و سازگاری فرزندتان را درک کنید.
- برای نگه داشتن برخی از آموزههای فرهنگ ایرانی در فرزند خود مهارتهایی بیاموزید.
- اگر او به طور کلی جذب فرهنگ دیگری شد، راههای ارتباط گرفتن صحیح با او را یاد بگیرید.
- اگر او مانند شما از تصمیم مهاجرت شما دفاع نکرد، او را درک کنید.
- اگر فرزند شما با جامعه جدید غریبی کرد، او را برای سازگار شدن راهنمایی کنید.
- مراقب پیشرفت تحصیلی او در محیط آموزشی جدید باشید.
مشاوران مهاجرت در کلینیک نیک مایند
شما میتوانید از مشاوران بومی کشوری میزبان یا مشاورانی که مقیم آن کشور هستند و همینطور مشاوره آنلاین با مشاوران ایرانی استفاده کنید. انتخاب با خود شماست. یک روانشناس خوب برای موقعیت شما روانشناسی است که با فرهنگی که شما در آن رشد کردهاید، آشنا باشد، نسبت به سختیها و چالشهای مهاجرت اطلاعات کافی داشته و همچنین نسبت به موارد دیگری همچون دلایل مهاجرت، ساختار خانواده، وضعیت فرهنگی و غیره نیز آگاهی داشته باشد تا شما را به درستی راهنمایی کند.کلینیک مشاوره و روانشناسی نیک مایند با دارا بودن درمانگران مجرب در حوزههای گوناگون روان درمانی و مشاوره مهاجرت آماده ارائه خدمات به شماست. میتوانید از بخش مشاوران، رزومه کاری و تحصیلی درمانگران را بررسی کرده و برای رزرو وقت مشاوره اقدام کنید.
روانشناسی مهاجرت از اهمیت زیادی برخوردار است.تفکر غالب در مورد مهاجرت داشتن رفاه و زندگی شاد و پیشرفت است اما در واقعیت این طور نیست. زندگی در جامعهای متفاوت، هر چقدر هم با پیشرفت همراه باشد، میتواند چالشهایی را ایجاد کند که پیش از این با آن رو به رو نبودهایم. بسته به این که به چه دلیل و از چه طریق و به کجا مهاجرت کرده باشیم،شرایط روانی متفاوتی را تجربه خواهیم کرد.
روانشناسی مهاجرت چیست؟
یکی از زمینه هایی که میتوان به مشاوره و روانشناس مراجعه نمود دریافت مشاوره روانشناسی مهاجرت می باشد. مسأله مشاوره مهاجرت در سه بازه زمانی قبل از انجام مهاجرت، حین مهاجرت و پس از ترک محل زندگی فعلی می تواند به افرادی که قصد مهاجرت دارند کمک نماید. مشاوره مهاجرت به نوعی مکمل و همراه افراد در در طول مسیر مهاجرت می باشد.هدف روانشناسی مهاجرت کمک به فرد در خصوص مواجهه با اضطراب ناشی از جدایی، استرس های فرایند مهاجرت، ترس، غم، افسردگی،تغییرات فرهنگی، تبعیضات اجتماعی و… می باشد. شما در طول مسیر مهاجرت در تمامی این زمینه ها می توانید از خدمات یک مشاوره و یا روانشناس استفاده نمایید.
چالشهای مهاجرت
مهاجرت از کشور و زندگی رؤیایی که به آن فکر میکنید، یک طرف و چالش هایی که بعد از رفتن با آنها روبرو میشوید، طرف دیگر ماجرا قرار دارد. کسانی که تصمیم به رفتن از کشور میگیرند باید از مشکلات و چالشهای بعد از مهاجرت با خبر باشند و بدانند چگونه با آنها روبرو شوند و برای رفع شان برنامه ریزی کاملی داشته باشند.زندگی در کشور جدید، سرنوشت هر فردی را بهطور کلی تغییر میدهد و مدتها طول میکشد فرد با جامعه جدید در جهات مختلف مانند فرهنگ، اقتصاد و… آشنا شود. مخصوصاً این روزها که دولتهای خارجی قوانین سخت گیرانهای برای مهاجرین ایرانی در نظر گرفته و مسیر پیش رو را سختتر کرده است. اما اگر تمام چالشهای پیش رو بهخوبی رفع شود، بدون شک مهاجرت روی خوش خودش را نشان میدهد و از مزایا و امکانات کشور مورد نظر بهرهمند خواهید شد.عمده مشکلاتی که پس از مهاجرت رخ میدهند، عبارتند از:یادگیری زبان،پیدا کردن شغل و مسکن مناسب،تفاوت فرهنگی،احساس انزوا و دوری از وطن،دلتنگی برای خانواده و…
روانشناسی پیش از مهاجرت
بارها شنیده اید افرادی که مهاجرت کرده اند بعد از مدتی با حالت سرخوردگی و ناامیدی به کشور برمیگردند. زیرا این افراد با توهمات افکاری مهاجرت کرده اند که بعد از انجام مهاجرت تمامی این افکار رنگ باخته است. روانشناسی مهاجرت شما را با واقعیت،قبل از انجام مهاجرت آشنا خواهد کرد. شما متوجه خواهید شد که در مهاجرت هیچکس منتظر شما نیست. کشوری که قرار است به آنجا مهاجرت کنید بهشت نمی باشد.مهاجرت و اقامت دائم با مسافرت های یک هفته ای و توریستی متفاوت است. در ازای به دست آوردن امتیاز در مهاجرت، امتیازاتی را نیز از دست خواهید داد. در صورتیکه شما آگاه به این مشکلات باشید و راه حل آنها را بلد باشید کمتر دچار مشکل خواهید شد. روانشناسی مهاجرت از سرخوردگی و احساس ناامیدی جلوگیری خواهد کرد. زیرا که شما انتظار این اتفاقات را داشته اید و غافلگیر نمیشوید.
روانشناسی حین مهاجرت
روانشناسی حین مهاجرت به بررسی تغییرات روانی و احساسی افراد در زمان جابهجایی به کشور یا فرهنگ جدید میپردازد. مهاجرت، بهعنوان یکی از مهمترین تغییرات زندگی، میتواند اثرات عمیقی بر روان فرد بگذارد. افراد در هنگام مهاجرت با چالشهای فراوانی مانند تطابق با فرهنگ جدید، یادگیری زبان، دوری از خانواده و دوستان، و احساس غریبی و انزوا مواجه میشوند. این عوامل میتوانند به اضطراب، استرس و حتی افسردگی منجر شوند. بسیاری از مهاجران احساس میکنند که هویت فرهنگی و اجتماعی خود را از دست دادهاند و باید تلاش کنند تا در محیط جدید پذیرفته شوند.
روانشناسی پس از مهاجرت
مشاوره فردی مهاجرت
مهاجرت پدیده ای پر استرس و پر فشار به ویژه برای جوانان بوده و منطبق شدن با شرایط جدید نیازمند داشتن انرژی روانی لازم و آگاهی از استراتژی های مقابله ای مؤثر است. مشاوره روانشناسی مهاجرت به افراد چندفرهنگی کمک می کند تا با شرایط ویژه خود به طور مؤثر کنار آمده و در محیط جدید خود از مشکلات روانشناختی به دور باشند.تعامل با دیگران مستلزم آگاهی از تفاوت های فرهنگی، زبانی، آیین ها و آداب و رسوم است و عدم رعایت آن ها موجب اختلال در روابط بین فردی می شود. آگاهی از ویژگی های فرهنگ های فردگرا و جمع گرا و رعایت اصول ارتباطی آنها برای بنیان گذاری هر نوع ارتباطی ضروری است. روانشناسی بین فرهنگی با شناسایی و آموزش این اصول، به افراد کشورهای مختلف کمک می کند علیرغم تفاوت های آشکار فرهنگی، ارتباط مناسب و مؤثرتری با یکدیگر داشته باشند.
مشاوران روانشناسی فردی به طیف وسیعی از مشکلات و مسائل فردی مهاجران می پردازد و به آنها در حل مشکلاتشان کمک می کند.یکی از این مسائل فردی مسئله دلبستگی شدید ایرانیان به خانواده های خود در وطن است که گاهی ماندن و ادامه راه در کشور خارجی را برای افراد دشوار می کند. دلبستگی روانی به خانواده، نگرانی برای آنها و ترس از تنهایی باعث می شود که برخی از مهاجران به فکر بازگشت بیافتند.خستگی از مهاجرت و تصمیم برای بازگشت به وطن، تصمیمی آنی نیست که ناگهان به ذهن شما بیاید، بلکه روندی است که معمولا چند ماه طول می کشد تا پای هواپیما برسید و حتی تا چند ماه پس از بازگشت به وطن نیز ادامه دارد.پروسه بازگشت به وطن خود از چند پروسه مختلف تشکیل شده که تصمیم به بازگشت تنها یکی از آنهاست. قرار نیست همان روز چمدان را بردارید و در فرودگاه حاضر شوید. برای این تصمیم گیری باید مسائل زیادی را در نظر بگیرید. آرام شوید و به آن فکر کنید.مشاوره فردی کمک میکند احساسات خود را معتبر بدانید، احساس گناه نکنید، مهارتهایی را برای مقابله با استرس خود بیاموزید، مهارتهای ارتباطی را تمرین کنید و به طور کلی بتوانید در جامعه جدید احساس راحتی کنید و به اهداف خود برسید.
مشاوره ازدواج و زوج درمانی مهاجرت
ممکن است به محض ورود به کشور میزبان ازدواج کنید یا اصلا به همراه همسر آینده خود مهاجرت کنید یا حتی چند سال بعد تصمیم به ازدواج با فرد ایرانی یا غیرایرانی داشته باشید. در هر صورت ازدواج روندی است که نگرانیهایی را همراه خود دارد و زندگی در یک کشور دیگر ممکن است بر میزان این نگرانیها بیافزاید. پس مشاوره ازدواج و زوج درمانی در موارد زیر لازم است:
- یافتن یک همسر مناسب
- تفاوتهای فرهنگی و زبانی
- دوری از اعضای خانواده
- برقراری رابطه عاطفی یا بستن پیوند ازدواج
- روابط عاطفی لانگ دیستنس
- طلاق از همسر در کشور میزبان
- اختلافات زناشویی ناشی از مهاجرت
- مسائل جنسی
آشنایی و پذیرش تفاوتهای فرهنگی، بهینه سازی الگوهای رابطه بین فردی با توجه به شرایط جدید زندگی، یادگیری مهارتهایی برای گفتوگوی سالم و یادگیری راهکارهایی برای بهبود روابط زناشویی کاری است که یک زوج درمانگر مسلط به روانشناسی مهاجرت میتواند برای شما انجام دهد.
مشاور خانواده مهاجرت
مشکلات مهاجرت باعث می شود که اغلب زوجین در ماه ها و سال های اول مهاجرت تمام تلاش خود را به مدیریت این مشکلات مانند یافتن محل زندگی، یافتن کار، سر و سامان دادن به امور مالی و تحصیلی و یافتن دوست اختصاص دهند.هر چند این تلاش ها برای ادامه زندگی در غربت ضروری است، اما زوجین باید به حفظ زندگی مشترک پس از مهاجرت نیز توجه داشته باشند. پس از مهاجرت بسیاری از زوجین با مشکلات زیر رو به رو می شوند که می تواند شادابی رابطه آنها را تحت تاثیر قرار دهد:
- خشم و عصبانیت نسبت به مهاجرت
- استرس
- تنهایی در غربت
- عدم حل مشکلات زناشویی پیشین پس از مهاجرت
- نگرانی های مالی
- جدایی طولانی مدت
مشاوره روانشناسی مهاجرین این فرصت را در اختیار آنان قرار می دهد که با همراهی مشاوری آگاه به مسائل فرهنگی و خانوادگی ایرانیان در مسیر تفاهم و خوشبختی قرار گیرند.مشاور خانواده به تمام زوجین در شناخت و حل اختلافات و بهبود رابطه شان کمک می کند. از طریق زوج درمانی، می توانید تصمیمات آگاهانه ای در مورد بازسازی و بهبود رابطه با همسرتان یا جدایی از او بگیرید.مشاوره خانواده در حیطه روانشناسی مهاجرت، به شما کمک میکند تا زمان و روابط خود را مدیریت کنید، میزان درگیری و نزاع خانواده را به حداقل برسانید و روابط خود را در مسیر پیشرفت قرار دهید.
مشاوره کودک و نوجوان مهاجرت
یکی از گروههای آسیبپذیر در جریان مهاجرت کودکان هستند. درست است که کودکان در جریان یادگیری زبان و سازگاری با محیط، منعطفتر از بزرگسالان هستند؛ اما مهاجرت میتواند برای کودکان نیز شوک فرهنگی و مشکلاتی را ایجاد کند و یا از لحاظ روحی به آنان آسیب بزند. زیرا آنها در شرایط فرهنگی و تربیتی متفاوتی نسبت به همکلاسی و دوستان خود بزرگ شدهاند و شاید نتوانند به راحتی با آنان ارتباط برقرار کنند. مثلا یک کودک ممکن است با باورهای مذهبی یا فرهنگی خاصی بزرگ شده باشد و آنها را ارزش بداند. اما در محیط جدید، فرهنگ متفاوتی وجود داشته باشد و این تعارض فرهنگی کودک را دچار آسیب کند و یا خود را از دیگران جدا ببیند و با شرایط تبعیضآمیز در مدرسه مواجه شود. گاهی بسیاری از کودکان در جریان مهاجرت وقتی در سیستم آموزشی جدیدی قرار میگیرند دچار افت تحصیلی نیز میشوند و نیاز دارند از روانشناسی مهاجرت آنلاین کمک بگیرند.
در جریان مهاجرت اغلب والدین به دلیل درگیریهای مختلف نمیتوانند به درستی مشکلات کودک را شناسایی و حل کنند در چنین مواقعی کمک گرفتن از روانشناسی مهاجرت میتواند به کودکان کمک کند راحتتر با شرایط مهاجرت کنار بیایند و شیوه تعامل با محیط جدید را یاد بگیرند.
مشاوره آنلاین کودک و نوجوان به شما کمک میکند:
- تفاوت سازگاری خود با محیط جدید و سازگاری فرزندتان را درک کنید.
- برای نگه داشتن برخی از آموزههای فرهنگ ایرانی در فرزند خود مهارتهایی بیاموزید.
- اگر او به طور کلی جذب فرهنگ دیگری شد، راههای ارتباط گرفتن صحیح با او را یاد بگیرید.
- اگر او مانند شما از تصمیم مهاجرت شما دفاع نکرد، او را درک کنید.
- اگر فرزند شما با جامعه جدید غریبی کرد، او را برای سازگار شدن راهنمایی کنید.
- مراقب پیشرفت تحصیلی او در محیط آموزشی جدید باشید.
مشاوران مهاجرت در کلینیک نیک مایند
شما میتوانید از مشاوران بومی کشوری میزبان یا مشاورانی که مقیم آن کشور هستند و همینطور مشاوره آنلاین با مشاوران ایرانی استفاده کنید. انتخاب با خود شماست. یک روانشناس خوب برای موقعیت شما روانشناسی است که با فرهنگی که شما در آن رشد کردهاید، آشنا باشد، نسبت به سختیها و چالشهای مهاجرت اطلاعات کافی داشته و همچنین نسبت به موارد دیگری همچون دلایل مهاجرت، ساختار خانواده، وضعیت فرهنگی و غیره نیز آگاهی داشته باشد تا شما را به درستی راهنمایی کند.کلینیک مشاوره و روانشناسی نیک مایند با دارا بودن درمانگران مجرب در حوزههای گوناگون روان درمانی و مشاوره مهاجرت آماده ارائه خدمات به شماست. میتوانید از بخش مشاوران، رزومه کاری و تحصیلی درمانگران را بررسی کرده و برای رزرو وقت مشاوره اقدام کنید.
سوالات متداول
درباره کلینیک روانشناسی نیک دانش
کلینیک روانشناسی و روانپزشکی نیک مایند با استفاده از رویکرد علمی و روشهای درمانی مؤثر در همهی زمینههای سلامت روان درصدد کمک و حل مشکلات مراجعین عزیز به صورت حضوری و آنلاین است. ما با بهرهگیری از درمانگران مجرب، سالهاست مشغول به فعالیت تخصصی در حوزه روان درمانگری هستیم. درمانگران نیک مایند زیر نظر جمعی از استادان به نام در حوزههای مختلف تخصصی گزینش و انتخاب میشوند و سلامت روان، تخصص و تجربه، توانایی تشخیص و کیفیت ارائه مشاوره شان سنجیده میشود. بعد از قبول شدن در مصاحبه به عنوان درمانگر کلینیک نیک مایند مشغول به فعالیت میشوند و باز هم نظارت بر نتایج و کیفیت جلسات توسط ما ادامه دارد تا بهترین خدمات به مراجعان ارائه گردد. فراموش نکنید داشتن سلامت روان حق شماست، ما در طی کردن مسیر سلامت روان همراه شما هستیم.
حال خوب هدیه کوچک ما به شما🍃
دریافت نوبت از نیک مایند کلینیک
همراه گرامی با سلام🍃
✅در ابتدا به شما تبریک میگوئیم که با توجه به تمام درگیری ها و مشکلات مختلفی که این روزها گریبان گیرمان هست مسیر زندگی شاد و سلامت روان را انتخاب کرده اید.
🌱
✅همچنین از شما سپاس گزاریم که کلینیک نیک مایند را مفتخر به همراهی تان در این مسیر ارزشمند کرده اید. نیک مایند دغدغه سلامت روان شما را دارد و دلیل تمام فعالیت های این مجموعه در راستای ارتقای سلامت روان، پیشگیری از اختلالات روانی و درمان آن هاست. از این رو، تلاش کرده ایم از باتجربه ترین و متخصص ترین همکاران روان درمان گر و روان پزشک که از رویکردهای علمی و تأیید شده جهانی بهره میگیرند، استفاده کنیم تا تجربه ی مشاوره و روان درمانی حرفه ای و موفق را برای هم وطنان داخل و خارج از ایران فراهم کنیم.
🌱
✅از زمان تکمیل این فرم شما عضوی از خانواده نیک مایند هستید و ما در کنار شما خواهیم بود.این اطمینان را به شما می دهیم که پاسخ های شما نزد ما در امانت کامل خواهد بود.
🌱
✅ بهتر است این فرم توسط خود مراجع تکمیل شود اما اگر احیانا مجبور هستید این فرم را برای شخص دیگری تکمیل کنید به همکاران پشتیبان ما بگویید این فرم توسط چه کسی و با چه نسبتی با مراجع کننده تکمیل شده است.
🌱
✅و در آخر هر گونه سوال و مشکلی در زمینه این فرایند داشتید با همکاران پذیرش در میان بگذارید.
با سپاس فراوان🍃
فیلد های "*" اجباری هستند