مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه در امر مهاجرت شما تسهیل کننده است. مهاجرت ایرانیان به کشورهای خارجی، با هدف داشتن یک زندگی بهتر انجام میشود. سختگیری دولتهای اروپایی و آمریکایی و هزینههای بالای زندگی در این کشورها، سبب شده که مردم ما تمایل داشته باشند به کشورهایی سفر کنند که هزینههای زندگی در آنها پایین است و دردسر مهاجرت به آنها کمتر است. ترکیه، یکی از این کشورهاست و با توجه به نزدیک بودن به لحاظ مسافت، قرابت فرهنگی و تنوع آب و هوایی نسبتاً شبیه به ایران، انتخاب تعداد زیادی از مهاجران است. فراهم بودن امکان تجارت با کشورهای مهم دنیا، وجود فرصتهایی برای ایجاد کسب و کارهای جدید و سرمایهگذاریهای پُرسود در این کشور، از دیگر مهمترین دلایل تمایل افراد به زندگی در این کشور است. با این حال، افراد مهاجر حتی با وجود این مزیتها پیش از مهاجرت به این کشور و بعد از آن ممکن است دچار مشکلات روحی شوند. به همین دلیل است که ضرورت دارد قبل و بعد مهاجرت، مهاجران با یک روانشناس خوب صحبت کنند و مشکلات را به صورت ریشهای حل نمایند. معمولاً به دلیل مشغلههایی که آنها پیش از مهاجرت دارند و دور شدن از مشاور بعد از مهاجرت، امکان این را ندارند که به صورت حضوری در جلسات شرکت نمایند. همین امر، موجب می شود که آنها تصمیم به شرکت در جلسات مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه بگیرند.
دلایل بروز مشکلات روحی در مهاجران به ترکیه
همانطور که گفتیم، حتی نزدیکی مسافت و فرهنگ ترکیه به ایران هم مانع از بروز مشکلات روحی برای افراد مهاجر نمیشوند. از دلایلی که سبب بروز این مشکلات می شوند، به موارد زیر می توان اشاره کرد:
- سختی های زندگی در کشور مبداء
فرد ممکن است برخی از مشکلات مالی یا عاطفی را در وطنش تجربه کرده باشد و برای رهایی از آنها، خود را وارد پروسه سخت مهاجرت کند. او حتی اگر در کشور ترکیه به موفقیتهای چشمگیر دست پیدا کند و زندگیاش از این رو به آن رو شود، باز هم طناب اسارت سختیهای قدیم را دور گردنش حس کرده و از نظر روحی و جسمی مشکلاتی را خواهد داشت. همین امر، شرکت در جلسههای مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه را برای او ضروری میکند.
- غم دوری از عزیزان
ترک کشوری که مهاجران سالها در آن با دوستان، آشنایان و اقوام زندگی کردهاند و رهسپار شدن به سوی مقصدی جدید برای زندگی، مساوی است با هجوم مشکلات روحی به آنها.
- غصه دوری از وطن
دور شدن از کوچههای آشنای ایران، از دست دادن لذت گشت و گذار در پاساژهای نزدیک محل کار یا زندگی، از بین رفتن فرصت نوشیدن یک فنجان چای در قهوه خانه معروف شهر محل زندگی و نبود امکان تجربه مجدد این اتفاقات، سبب میشود که فرد حسرت گذشته و لحظات به یاد ماندنی از کشورش را بخورد و چند ماه نخست بعد از مهاجرتش را با مشکلات روحی دست و پنجه نرم کند. عوارض روحی ناشی از دور شدن از وطن و عزیزان را با گرفتن مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه میتوان رفته رفته کاهش داد و نهایتاً آنها را کامل از بین برد.
حتما بخوانید: مشاوره آنلاین روانشناسی در اروپا، مشاوره آنلاین روانشناسی در کانادا
- زبان کشور مقصد
به جرأت میتوانیم بگوییم که ۹۰ درصد از ایرانیها، از حدود ۲۰ سال پیش شروع به یادگیری زبان انگلیسی کردهاند و این روند، تا به امروز نیز ادامه دارد. اما نیاز به یادگیری زبان ترکی استانبولی، زیاد حس نمیشد. از این رو، مهاجران به ترکیه تازه قبل از رفتن شروع به یادگیری زبان ترکی استانبولی میکنند و وقتی قدم به خاک ترکیه میگذارند، سطح زبانشان در حد مطلوب نیست. به علت عدم آشنایی مردم عامه این کشور با انگلیسی، مهاجران در ابتدا سختیهای زیادی را در برقراری ارتباط برای رفع نیازهای روزانهشان متحمل میشوند و همین، سبب بروز مشکلات روحی برایشان میشود. حالا فکر کنید که آنها بخواهند مشکلات خود را برای یک روانشناس تُرک زبان هم بیان کنند؛ مطمئناً شدنی نیست. پس گرفتن مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه از یک درمانگر همزبان، بسیار به آنها کمک خواهد کرد.
- دشواری پیدا کردن شغل و اخذ مجوز کار
عدم آشنایی کافی با زبان ترکی استانبولی، موجب از دست رفتن شانس افراد مهاجر برای یافتن شغلی مناسب و استخدام میشود. حالا اگر با تلاشهای مداوم بتوانید شغلی برای خود دست و پا کنید، تازه وارد روند سخت اخذ مجوز کار میشوید. ناتوانی در عدم فعالیت و کسب درآمد برای مدتی نسبتاً زیاد، سبب بروز مشکلات روحی میشود.
- درآمد کم
وقتی شخص مهاجر موفق به یافتن شغل شده و مجوز کار را دریافت میکند، متوجه تفاوت آشکار بین دستمزد خودش و افراد دارای ملیت تُرک میشود. اینجاست که به بار مشکلات روحی ناشی از گذران دوره انتظار برای پیدا کردن شغل و اخد مجوز فعالیت، اضافه میشود و شخص نیازمند شرکت در جلسههای مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه میشود.
- واحد پول
در کشورهایی که واحد پول یورو یا دلار است، افراد بهتر میتوانند پسانداز کنند و به خواستههای خود برسند. افرادی که ترکیه را به عنوان سکوی پرتاب برای مهاجرت به کشورهای اروپایی میبینند، بعد از مدتی کار در این کشور با چالش جدیدی مواجه می شوند. آنها متوجه میشوند که ارزش لیر ترکیه، خیلی بالا نیست و پساندازشان در کوتاه مدت، برای رسیدن به هدف اصلیشان کافی نیست. از این رو، احساس شکست میکنند و روحیهشان به هم میریزد. برای بازیابی توان روحی، آنها باید با روانشناسهای وطنی جلسات مشاوره آنلاین داشته باشند.
- بالا بودن هزینه انرژی و سوخت
انرژیهایی که برای زندگی روزانه افراد لازم هستند مانند برق و گاز، در ترکیه گران هستند و مصرف بیرویه آنها، به طور حتم باعث صدور قبضهایی با قیمتهای سرسامآور میشود. همچنین سوخت که برای اتومبیلها ضروری است نیز قیمت بالایی دارد. همین مسئله، سبب افزایش کرایه تاکسیها و وسایل حمل و نقل عمومی نیازمند بنزین میشود و در نتیجه، هزینههای زندگی را بالا میبَرَد. این افزایش هزینهها و عدم توانایی پول پسانداز کردن و گذران زندگی در اوایل حضور در این کشور، موجب بروز مشکلات روحی شده و مهاجران را نیازمند دریافت مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه میکند.
- ازدواج و تشکیل خانواده
گاهی افرادی که به ترکیه مهاجرت میکنند، در آن کشور ممکن است با شخصی آشنا شده و رابطه عاطفی منجر به ازدواج را شروع کنند. تشکیل خانواده با فردی دیگر چه همزبان و هموطن باشد و چه شخصی با ملیت و زبان دیگر، چالشبرانگیز است. همین مسئله، سبب میشود که افراد مهاجر سردرگم شوند و سخت بتوانند تصمیم بگیرند؛ به خصوص که از خانواده دور هستند و به این هم فکر میکنند که شاید شخص موردنظرشان برای ازدواج، مورد پسند و تأیید بزرگترها و سایر اعضای خانواده نباشد. اینجاست که شرکت در جلسات مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه به تنهایی و نیز با همراهی شخص موردنظر برای ازدواج، افراد را در اخذ تصمیم درست یاری میدهد.
- مشکلات فرزندان
بچهها دیرتر از بزرگترها، با مشکلات ناشی از مهاجرت کنار میآیند. دوری از پدربزرگ و مادربزرگ، خاله و عمه، عمو و دایی، دوستان، همکلاسی و دیگر عزیزان، سبب میشود که آنان دچار غم و غصه شوند. والدین و فرزندان بزرگتر، باید حمایت کافی را از این اعضای کوچک خانواده داشته باشند. علاوه بر آن، بهتر است پدر و مادر با درمانگران حوزه کودک صحبت کرده و ترتیب برگزاری جلسههای مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه را برای کودکان بدهند.
- بارداری و زایمان
برخی خانمها در حین بارداری و بعد از زایمان، دچار مشکلات روحی میشوند و حال بدی پیدا میکنند. از این رو، رسیدگی به اوضاع خودشان و دیگر فرزندانشان و فرزند تازه به دنیا آمده، برایشان دشوار میشود. افسردگی بارداری و افسردگی پس از زایمان اگر درمان نشود، ممکن است حتی زندگی زناشویی را به خطر بیندازد و اوضاع روحی فرزندان را به هم بریزد. به همین دلیل، ضرورت دارد که خانمهای مهاجر در زمان بارداری و پس از تولد فرزندشان به احوالات خود توجه کنند و در صورت مشکل روحی داشتن، با یک روانشناس صحبت کنند.
- جدایی از همسر و طلاق
بعد از مهاجرت به دلایل مختلف مانند مشکلات مالی، ممکن است مرد و زن قادر به ادامه زندگی نباشند و تصمیم به جدایی بگیرند. طلاق حتی وقتی افراد در وطن خودش است هم سخت میباشد؛ وقتی که زوج در کشوری غریبه هستند، سختی بیشتر را متحمل میشوند. پس مهم است که چند جلسه مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه را با یک درمانگر حرفهای برگزار کنند.
- افت تحصیلی
وقتی فرد مهاجر به عنوان دانشآموز یا دانشجو در کشور ترکیه ساکن میشود، اولویت اصلی او باید تحصیل باشد. وقتی او نمیتواند به خوبی درس بخواند و نمرات خوبی کسب کند، احتمال دارد که احساس شکست کند و به مشکلات روحی دچار شود. به همین خاطر، ضروری است که وی با یک مشاور حرف بزند و از وخامت اوضاعش جلوگیری نماید.
کلام آخر
هر کدام از عوامل گفته شده که دخیل باشند، موجب میشوند ذهن افراد مهاجر به هم بریزد و آنها حتی دچار مشکلات جسمی هم شوند. به همین دلیل است که توصیه میشود حتماً با شرکت در جلسههای رواندرمانی، افراد در صدد رفع مشکلات خود بربیایند. وقتی شخص مهاجرت کرده در محیط غریبه است و قادر به برقراری ارتباط درست با یک درمانگر اهل کشور ترکیه نیست، باید مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه را امتحان کند. کلینیک تخصصی روانشناسی نیکمایند، درمانگرهای حرفهای و دلسوزی دارد که آماده خدمترسانی به مهاجران عزیز میباشند. شما از طریق ارسال پیام در واتساپ یا تلگرام، قادر به رزرو وقت مشاوره خواهید بود. همچنین میتوانید در صفحه نخست، لیست تراپیستهای مجموعه را مشاهده کرده و تراپیست مورد نظر خود را انتخاب کنید. راه دیگر برای رزرو وقت مشاوره، مراجعه به صفحه مربوط به روانشناسی مهاجرت و کلیک روی گزینه دریافت نوبت است.
میشه در مورد روند مشاوره آنلاین یه توضیحی بدید من مدتی مهاجرت کردم و درگیر مشکلات زیادی هستم.
سلام
وقت بخیر
میخواستم در مورد هزینه